GÖNEN'DE KURBAN BAYRAMI

GÖNEN

Gönen Ovası Sulama Birliğindeki bayramlaşmanın ardından kalabalık bir şekilde Cumhuriyet Meydanı'ndaki Bayramlaşma programına katılındı.

Gönen Kaymakamlığının ev sahipliğinde yapılan bayramlaşma programına, Gönen İlçe Kaymakamı Hüseyin Parlak, Belediye Başkanı, Oda Başkanları,Gönen İlçe Emniyet Müdürü Umut Ede, Garnizon Komutanı Binbaşı Savaş Çağlayan, Gönen Belediye Gönen Ovası Sulama Birliğindeki bayramlaşma programının ardından başta borsa başkanı İbrahim Mutlu, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Yağcıoğlu, Bülent Can, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Karakaya, Gönen Ovası Sulama Birliği 2. Başkanı İsmail Mutlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, İşadamı İbrahim Baş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Hüseyin Parlak yaptığı konuşmasında; “Milli kültürümüz ve manevi değerlerimizin en seçkin günlerinden biri olan Kurban Bayramı’na millet olarak felaket ve kavgalardan uzak huzur ve saadet içerisinde ulaşmanın engin mutluluğunu beraberce paylaşmanın kıvancını yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Gönen’li vatandaşlarımın Kurban Bayramını yürekten kutlar, saygı ve esenlikler dilerim” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı